Isi kandungan:

EAL - Sistem Log Masuk: 4 Langkah
EAL - Sistem Log Masuk: 4 Langkah

Video: EAL - Sistem Log Masuk: 4 Langkah

Video: EAL - Sistem Log Masuk: 4 Langkah
Video: NGOBAR #26 - Membuat SISTEM LOGIN MULTI USER Pada CODEIGNITER 4 Menggunakan Library Myth / Auth 2024, Julai
Anonim
EAL - Sistem Log Masuk
EAL - Sistem Log Masuk

Pengenalan

Vi har valgt og lave et adgangskontrol system, som via Arduino kanstyres med brikker og kort. Bestemmes det hvem der skal dia memiliki waktu hingga komme igennem en specifik dør. Dette lagers i en database, som vi har oprettet. Saya pangkalan data er specifikke bruger oprettet og knyttet til en bestemt "Nøgle", på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. v brre brugbart i banindelse med tyveri eller lign. Pemberi maklumat yang diberikan kepada pemberi perkhidmatan tambahan untuk di hvem der sidst har har været igennem døren, og endvidere er det muligt at låse døren op direkte fra hjemmesiden.

Langkah 1: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Komponenter Anvendte:

Nøglebrik

Nøglekort

Arduino Mega 2560.

RFID-RC522.

LED (rød, blå, grøn)

Papan roti.

Ledninger.

Positioner untuk ledninger:

Arduino: pin GRD - RFID-RC522: pin GRD

Arduino: pin 3V - melalui Breadboard - RFID-RC522: pin 3V

Arduino: pin 50 - RFID-RC522: pin MISO

Arduino: pin 51 - RDID-RC522: pin MOSI

Arduino: pin 52 - RFID-RC522: pin SCK

Arduino: pin 53 - RFID-RC522: pin SDA

Arduino: pin 5 - melalui Breadboard - RFID-RC522: pin RST

Arduino: pin 6 - melalui Breadboard - RFID-RC522: pin GRØN på LED

Arduino: pin 7 - melalui Breadboard - RFID-RC522: pin RØD på LED

Arduino: pin 8 - melalui Breadboard - RFID-RC522: pin BLÅ på LED

Langkah 2: Pengaturcaraan Arduino

Pengaturcaraan Arduino
Pengaturcaraan Arduino

Arduino programmerering er lavetud fra en anden model til brug af RFID'en. Denne model har vi tilpasset og rettet så den passer til vores sistem masuk. Der er blevet ændret på hvilke data den skal sende op til dataasen. Programmer Endvidere er der blevet og tilføjet funktionen til at låse op fra hjemmesiden da døren bliver styret gennem Arduino. De data som Arduino'en skriver i monitoren, er de data den sender videre til Node-red og videre til Databasen. Vores udgave af pengaturcara mencari sidennya.

Langkah 3: Langkah 3 Node-Red

Langkah 3 Node-Red
Langkah 3 Node-Red
Langkah 3 Node-Red
Langkah 3 Node-Red
Langkah 3 Node-Red
Langkah 3 Node-Red

Node-RED er et program som brugestil di baninde forskellige enheder med hinanden. Det er herfra di Arduino og databaseasen harohibindelse til hinanden og det er også dia Arduino'en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt at sende informationer begge veje, det afhænger dog af hvordan man har opsat de forskellige funktioner.

Vi bruger vores Node-RED til at sende de data som Arduino’en viser i banindelse med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scanneren, til at sende til Databasen. Ydermere bruges dataene nrr skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Beskrivelse af valg

Saya ada di sebelah kanan dan pilih menu untuk lelaki, saya akan melihatnya, saya akan melihatnya di kunne noget forskelligt, eller kommunikere med forskelligt Hardware. Herunder vil der være en beskrivelse untuk, hvad de funktioner vi har valgt bruges til.

Som vist på billedet har vi til venstre en start funktion der hedder Serial. Fungsi pemadatan di den læser data'en fra en specifik port. Pengaturcaraan har vi dia pada setiap data'en som den modtager p-en bestemt USB-port. Kesan Arduino'en er koblet til. De data som Arduino'en sender vil blive modtaget på denne port af Node-Red.

Serial funktionen er sat sammen med 3 forskellige funktioner. Erstverst har vi valgt en funktion der hedder Debug, dens funktion er at fortælle hvilke informationer den får ind, saya mempunyai sisi yang menemui peminat Debug. Nerbner man Debug'en vil der stes de informationer den får ind fra Serial funktionen.

Strengen i midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion. Detikan dia di vi beder den om di sende de data'er som den får ind videre. Den sidste funktion på den streng er den der hedder MYSQL. Det er den som er kodet sampai di vide hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

Som sidste led på strengen fra Serial har vi Tekst funktionen. Det er den som bruges sampai di skrive til Dashboard / Hjemmeside.

Langkah 4: Langkah 4. Pangkalan Data

Langkah 4. Pangkalan Data
Langkah 4. Pangkalan Data

Untuk di Login systemet virker optimalt, er der tilknyttet en database, kadang-kadang oplysninger fra kontrol panelet. De informationer som den modtager er of nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Detikan dia pangkalan data vi knytter de forskellige nøgler til forskellige brugere. Saya meneliti tilfælde har vi bygget databaseasen op med 2 forskellige tabeller. Den ene jadual er hvor man opretter navn, adresse, sted. Saya menafikan dan melihat jadual er der BrickID, Tid og sted. Det er denne jadual som er tilknyttet Node-Red. Nür Arduino'en data sinus ind, så bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man ønsker at vide noget omkring en bestemt person så skrives navnet på personen i et program, som er tilknyttet databaseasen, i dette tilfælde er det Visual Studio. Dia kan man skrive navnet på den person som man ønsker at se data på. Jadualnya untuk melihatnya. Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til di åbne døren. Det kunne f.eks. også være man søgte på et specifikt tidspunkt, orang yang dilayannya dengan baik orang yang berpengalaman dan lebih baik.

Disyorkan: